Jsem reálná a moje rodina taky. Takže splňuju max 1 bod - že bych mohla více pracovat a místo toho se více věnuji dětem a domácnosti. ( i když jistým způsobem jsem si trochu dala i zdravotní oraz, ale už bude líp ) V naší rodině se rozmohl takový nešvar. Děti často používají slovo...( doplň jakékoliv sprosté slovo) A moc lidí, co by splňovalo více bodů. opravdu ve svém okolí nemám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.