chtěla jsem včera pokecat o něčem zajímavém a hned dneska mám příležitost dceru mi vrátili od autobusu na školu v přírodě, neb jí našli hnidu. Prohlížela jsem jí, ale nic jsem neviděla. Stříkala jsem ji tím preventivním paranitem. Celkem nejedou další čtyři děti ze tří, z toho tři kamarádky dcery. Je jasné, že to předaly mezi sebou. jak je vymýtit z celé rodiny? učitelka říká, že máme dceři každý den mýt hlavu speciálním šampónem a že po třech dnesch bychom ji mohly přivézt. Moc se mi to nezdá, nerada bych ji tím přiotrávila. zatím jsem koupila paranit šampon + sprej na zabití vší i hnid. Ale váhám nad použitím. DOma další dvě děti, 4 a dva, ten dvouletý určitě nevydrží mít na hlavě šampon ani minutu. máte někdo zkušenost? stačí vyprat polštáře apod na 60 st? díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.