Nekupuj žádné šampony ani ty psí, jsou to zbytečně vyhozené peníze. Už neobsahují účinnou látku, neb je zakázaná. Lékárnice se mi sama přiznala, že jedna maminka postupně vyzkoušela všechny šampony v lékárně a nic nepomohlo(utratila za to přes 2 tisíce korun). Jediný způsob, jak odvšivit, je MECHANICKY. Velmi se mi osvědčil šampon DR Max z lékárny, stejného jména. Obsahuje kovový hřebínek a šampon na bázi silikonu. Ten vši udusí a hřebínkem vyčešeš vše včetně hnid. Já jsem takhle odvšivila své 2 malé totálně zavšivené neteře během asi 2 dní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.