Tak to já jsem žabař. 1. dcera 15 měsíců. 2. dcera 16 měsíců. 3. dcera má 3 měsíce a zatím v pohodě. Obě jsem odstavovala tím, že jsem se jim zkoušela dávat falšku, ale ony tvrdošíjně odmítaly. Tak nějak už jsem nedávala život bez spánku. Obě se budily co 20 minut a vysávaly mě...zase to byla docela dobrá odtučňovací kůra. Ségra teď odstavila nejmladší, co jí jsou 3 roky a 2 měsíce. Taky bez toho neusnula a z flašky se mlíka nechtěla napít. Nakonec jí ségra odstavila na závist. Záviděla starší sestřičce mlíčko s vanilkovým cukrem a kakao, tak se hecla a začala pít s flašky. Slyšela jsem o jednom, co byl kojený do 7 let. Nějak valný vliv na jeho inteligenci to ale fakt nemělo. Nedávno jsem byla v kavárně a jedna známá vykasala mikinu a nakojila 2 leté dítě...to mi přišlo trochu divné. Já jsem šla kojit malou do místnosti k tomu určené, abych měla klid a soukromí. Ale je fakt, že už jsem jí taky kojila všude možně. Ono to v některých situacích ani nejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.