| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ve sportovním obleceni chodím jen v lese a po horach. Bydlím u lesa a tam nosím dziny, funkcni boty a " psí" bundu .. Vypadam asi značně nemoderně..

Ale treba na hory na lyze, nebo i na letní turistiku mi vyhovuje spíše elegantní, ne typicky sportovni styl, tj. jednotná barva a k tomu treba zajímavá bunda. Treba nektere veci od Sportalm, bez kožesin a zlatých ozdob.. a nebo i jine značky v Rakousku se ve vyprodeji daji pořídit. A vypada to jinak, zajimave, elegantně.. ale NE jako Verešová od hlavy k patě .

Jinak mezi lidi dovedu jet v pěkných dzinach, tričku a teniskach.. Ale přidám šátek, vypasovanou bundu a kabelku . Ale dziny mam od kamarádky, triko ze second handu, kabelku jednoduchou, ale velmi kvalitni a tenisky stylově, čisté, neokopané.

Ale chodím casto oblečená elegantně a proste kupuju obleceni vsude, kde neco najdu. Hodne nacházím kvalitni veci v second handu. Uz jsem se to naučila. Treba ted nove za 60,-Kc sukni Betty Barclay. Původní cena musela byt astronomická, materiál je neuvěřitelný. Nebo uz zmíněny Boden je kvalitni a v sekaci levný.
Co se týká novych veci, nenechám si ujít výprodej v Zare. Mangu. Libi se mi neco v NIKO v Průhonicích.
Mam rada jednoduche, nadčasové , kvalitni veci v mé cenově relaci a naučila jsem se je kupovat a nosit.
Kdybych mohla, kupuju u MAX MARA.. To je muj styl.
Nesnáším Gucci a LV a MK a vsechny veci preplacany Logama a zlatem..
Nešetřím na botech a kabelkach.
Oblékání mě bavi, alenaučila jsem se to az mezi 30-40 a podle komentářů jsem se to naučila dobre a pry na to mam talent .

Bavilo by me delat nekomu nákupní stylistku, ale nevim, zda a kde se nejak dovzdelat..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.