| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdo v letech 2006-2007 neměl od Lamaze světlušku Freddieho, ten jako by nebyl, to je naprosto jasný ~t~
Křupky zásadně kukuřičné nebo rýžové, madam vzala na milost pouze broskvové skleničky Hipp (jinak se do roka a půl téměř výhradně kojila, jídla snědla fakt minimum), pro biocuketu jsem jela přes půl Prahy někam na Újezd... Dneska se tomu už směju. A ještě víc, když si vzpomenu, jak jsem prvorozené pekla v troubě domácí hranolky z pečlivě vybraných brambor, načež je malá dala s talířkem na koberec, kam se bleskovým výpadem na všech čtyřech dostal do té doby se pouze plazící brácha, aby neplánovaně ochutnal své první jídlo do ruky (zatímco já mu připravovala biomrkev na tu správnou teplotu). Třetí dítě už, jakmile bylo schopno s námi sedět u stolu, dostalo, co ostatní (ne vše, ale většinu ochutnalo). Kvalifikovalo se na to ve chvíli, kdy mi při sezení na klíně ukradlo z talíře kachní stehýnko. Nikdy předtím jsem u něj (ní) neviděla tak blažený výraz ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.