Přidat odpověď
dryjáda,
jelikož mě příroda neměla ráda.....přečetla jsem od 8 týdne do konce těhu tolik věcí, že jsem uměla přiložit díky super návodu v betynce dítě líp než sestra na novorozeneckém oddělení, která si něco pamatovala ze školy(ale to jsem zjistila až po letech, že si myslela, že co bylo v učebnici je navždycky)......kde bylo vše jinak...
zamyslela jsem se a usoudila jsem, že z toho co píšeš ty, jsem XX věcí měla, dělala....nic jsem neodkládala, protože ono ani začátek v 25 nezaručí, že člověk otěhotní....v mém případě bych asi měla začít ještě dřív....udělala bych to podobně, jediné co bych změnila.....
Porodnice, nezůstala bych tam a zkusila bych si nenechat syna nevyvolat o 14dní dřív....dodneška si myslím, že to bylo špatně, prostě tam to chtělo jednat jinak a to v obou případech v tom druhým mě zase poslali málem domů, že nerodím, přístroje přece nelžou, výsledek za 20minut jsme měli syna........i když ten druhý přístup byl lepší.....
Látkovala jsem částěčně, některé měsíce jen, protože jsme nemohli najít pleny papírové z kterých by mladší dítě nebylo červené až za ušima a starší, protože mě to nijak neobtěžovala, papírovou měl jen na cestu a podobně.....těch 20plenek denně, mě nezatěžovalo....
Nejezdila bych s klukama každý měsíc k našim, aby je aspoň viděli, když je nechtěli hlídat a užívat si je, protože bych už věděla, že o ně nestojí.
A když o tom uvažuju co bylo lepší, když jsem nemohla na staršího sehnat body(které stálo poměrně dost peněz a dneska by se jich za to koupilo víc), i další oblečení, kalhoty a bundu jsem mu ze zoufalství šila, aby byla dost dlouhá a neměl krátké rukávy a neměl ji do pasu.........kočárů moc nebylo.....vlastně mě to ušetřilo toho co píšeš, nebylo skoro co koupit, blbosti se pak doma nebyli.
možná hned v začátku vyřešit auto, do kterýho se vejde kočár.....
A už delší dobu řeším, že jsem asi udělala se starším chybu a měl jít do školy ....dřív...,ale nevím, měl tu vleklou vadu řeči.....to pořád dumám, zda jsem to udělala dobře.
A mladšího....měla jsem ten jeho problém řešit více a tu DR prostě udat , že se o ty pacoše nestará......to si vyčítám nejvíc.
Předchozí