Holky nechtěla jsem se dostat do konfliktu kvůli lesním školkám. Určitě se tam dětem líbí a rodiče jsou spokojení. V situaci zmíněného páru je to ale fakt kravina nebetyčná. Bydlí v přírodě. Já být tou matkou, a tak strašně chci být bio a eko, založím sama dětskou skupinu a nechám klidně nechat válet děti celý den v blátě...než abych vozila dítě do horní dolní a utratila za to víc, než stačím sama vydělat...a starý barák mi zatím spadl na hlavu, protože nebudou peníze na opravy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.