Nápodobně - akorát že mi trvalo se s tím srovnat /to už nebyla jejich vina, ale moje/ a taky jsem ráda, že s nimi vycházím už zase skvěle. Věděla jsem to tehdy a vím to i teď, že to nedělali ze zlé vůle, ale tzv. pro mé dobro. Odpustila jsem, ale mrzí mě ty ztracené roky a dětství, kdy mi bylo dobře kdekoli jen ne doma. Taky se snažím, aby pro moje děti byl domov něco jako přístav bezpečí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.