Přidat odpověď
Liško - takhle na táboře chytli kluci při příjezdu velkýho pavouka a honily s ním holky - jakože sranda. A mně nejvíc, protože viděli, že fakt šílím. Takže z legrace mě pak naháněli i kluci, co pavouka neměli, jen dělali, že ho mají. Byla jsem hrůzou bez sebe. Když vedoucí zjistili, co se děje, tak tito kluci mě museli po celý tábor ochraňovat před pavouky a dalším hmyzem - a že měli pořádnou práci vzhledem k tomu, že jsem bydlela v chatce, to měli.
Jen jednou byli omilostněni - když jsem po večerce chtěla vzít něco z kufru, otevřu ho a tam seděl obr pavouk - okamžitě jsem ječela a kufr zavřela. Kluci naběhli, kufr dali ven a hledali pavouka - pro mne představa pavouka v kufru byla horší než když se kluci prohrabávali mým spodním prádlem. A nenašli ho. Ale já měla strach, že pavouk utekl a schoval se, takže kluci šli spát, holky z mojí chatky taky šli spát, ale do náhradní chatky a já dohlížela na to, jak vedoucí hledají v chatce s vysavačem pavouka. Takhle vycíděnou chatku asi nikdo dlouho neměl.
Předchozí