Přidat odpověď
Češi nejsou zvyklí se stěhovat za prací, a proto budou raději denně trávit cca 3 hodiny cestou do a z práce, než by se přestěhovali...
úplně nerozumím dnešnímu trendu bydlet "levně" na vesnici a dojíždět do práce... prostě se to nerentuje, ať se na mě nikdo nezlobí. ale kvůli každýmu prdu jezdit do města, protože na vsi se spostu věcí nesežene.. problém většinou i se školkou, školou... atd atd atd.. bydlíme ve městě, manžel jeden rok dojížděl do Prahy, blbých 30km.. cesta na půl až 3/4 hodiny.. po tom roce byl tak vyšťavenej, že když jsme potom spočítali časovou náročnost, palivo do auta.. tak jsme usoudili, že práce sice o pár tisíc hůře honorována, ale v místě bydliště je prostě lepší..
třeba to někomu vyhovuje... taky je rozdíl bydlet ve vsi 5km od města, kde dělám a něco jinýho je bydlet fakt na dojezd hodinu a půl od města kde pracuji...
mě stačilo od nás jezdit na druhý konec Prahy do školy... když šlo vše dle plánu, cesta na hodinu.. když ne, pod 2 hodiny to nešlo a to stačilo zpoždění 1 spoje o 10 min v začátku.. pak se to kumulovalo... děs děs děs...
já se raději přestěhuji za prací než takhle nesmyslně dojíždět.
Předchozí