Přidat odpověď
Taky mám velkou averzi k telefonování. Je to spojené s tím, že špatné zprávy taky přicházely převážně po telefonu a posílilo se to v době podnikání, kdy po telefonu přicházely urgentní záležitosti, které rozvrátily všechny představy o trávení večeru nebo víkendu a pak taky MM potřeboval večer odpočívat a nechal mi na starosti tedy 2 telefony, zatímco já jsem lítala okolo dítěte, domácnosti, on čekal na večeři, ale chtěl, abych zvedala i ty JEHO telefony. Oba jsme přicházeli domů v 18.30, ale on si měl přece jen možnost odskočit během dne i za sportem a zábavou, mě čekala doma druhá směna a ještě ty telefony. Samozřejmě jsem protestovala a jen jsme se hádali.
Dneska jsem na zazvonění telefonu úplně alergická, i když času mám už spoustu a spíš bych měla být ráda, že si na mě taky někdo vzpomene. A sama telefonuju taky nerada, to mám zas spojené s nuceným obvoláváním lidí, ke kterému mě nutili poslední zaměstnavatelé a kde jsem se musela opakovaně nechat posílat do pr.ele. Nakonec jsem o výsledcích telefonování lhala, ono se to dalo celkem snadno ověřit z historie mobilu, z něhož jsem volala a tak mě vyhoduli.
Předchozí