Přidat odpověď
Mohl by mi prosím někdo poradit, než se dostanu na UP ?
Zaměstnali jsme před necelým rokem paní na úklid, na HPP, přes uřad práce. Paní uklízečka u nás začala krást, začaly se ztrácet věci, od úklidových, tak po věci z lednic z kuchyně a podobně. Máme kamerový systém bez záznamu, několikrát jsme ji viděli brát konkrétní věci. Vyjádřili jsme se k tomu, načež ona začala vyšilovat že si bere dovolenou a pak teda výpověď. (to bylo minulý víkned) ...na dovolenou měla nastoupit 1.6 ve sředu, ale už v neděli ani následující dny před dovolenou nepřišla bez omluvy do práce, čímž nám způsobila nemalé problémy, proto jsme ji sepsali okamžitou výpoveď za hrubé porušení pracovní kázně k 29.5. (neděle) ona v pondělí přišla s neschopenkou, a když zjistila, že má podepsat výpoveď, neschopenku sbalila zpět a odešla. Tak jsme ji výpověď zaslali poštou. Dnes nám od ní také poštou přišla neschopenka, kde je 30.5. škrtlé a napsáno 29.5. Tudíž se domluvila s doktorkou aby ji dala neschopenku k datu kdy dostaůa výpověď.
:)
velmi chytrá paní, chce se mi napsat pár sprostých slov..ale..nestojí mi za to.
ale co teď? budu jí muset platit 21 dní neschopenku, hodila se marod se zádama frajerka :) nebo jak se to řeší když je výpoveď stejný den jako neschopenka, a neschopenka je poškrkaná? nelze to odmítnout z důvodu, že ani nedala vědět že je na neschopence? dnes je 7.6. a od 29.5. o ní nic nevíme
Předchozí