| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám¨známé, co bydlí u silnice mezi dvěma vesnicemi (jsou poslední barák za cedulí), na pozemku SUPER, vysoký túje, provoz není slyšet nijnak výrazně, státovka není žádná dálnice, hluk nevadí... jednou za čas to udělá "bžžžžum". Nic děsnýho. Vadí mi spíš to, že mají plot fakt metr od tý silnice a nedá se k nim prakticky skoro zajet, nedejsatan vyřídit něco jen přes plot. Postavit auto u jejich branky se nedá. chodník tam nemají, soused si svou pidi třímetrovou cestičku hlídá buldokem a nepustí~t~ Nevadil by mi hluk, pokud to nebude vyloženě u dálnice, já ráda, když nemůžu spát, v noci ležím a poslouchám auta....
Vadil by mi ten přístup do domu z ulice, ale třeba to máte vyřešený líp~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.