Tak u nás je tam jen opravdu ten kdo to vlastní, vždyť to by pak postrádalo logiku, že jeden zaplatí a může tam jít stejně jako druhý. No a tedy z fondu to jde platit jak vidím. No tak to teda koukám. Přijde mi to stejné, jako by mi mohl kterýkoli soused chodit domů a třeba elektrika by se z mého bytu platila ze společného. Divné zákony u nás. Ptám se hlavně proto, že zahradu jsem koupila se všim všudy i s dřevěným altánem a soused ten altán chce přesunout na vlastní zahradu, já s tím nesouhlasím, ale chtějí o tom hlasovat. Takže soused bude rozhodovat o tom, co má z mé zahrady si vzít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.