Přidat odpověď
"chytrá a šikovná třeba tím jak hravě a precizně vyvracela tvoje amatérské pokusy se statistikou. Architekturu dělají lidí s půvabným druhem inteligence"
Já si vzpomínám, jak jsem ji marně přesvědčovala, že její interpretace statistiky je naprosto mylná. A nakonec jí to muselo napsat víc lidí, aby konečně pochopila. A nebylo to jednou ani desetkrát, kdy nepochopila čtený text. Opravdu půvabná inteligence.
"Martino, nepřísluší mi (ani tobě) soudit, jaký druh rodiče EM byla"
Tak proč pak o ní píšeš tohle (dokonce v 1 příspěvku?):
"Jisté je pouze to, že svojí šanci na nápravu vztahů s dětmi promarnila a důvod pro mně velmí pravděpodobně je v povaze, kterou veřejně opakovaně prezentuje. I když je velice těžko rozpoznat, co z té notorické hry na oběť, prolhanosti, konfliktnosti, nedostatku schopnosti pochopit situaci a potřeby děti, bezohlednosti a pomstychtivostí je autentický její..."
Ano, promarnila svoji šanci, protože 3 roky věřila norským ouřadům, že když udělá všechno co řeknou, budou jí děti vráceny. Bodnariovi už věděli své a nezdržovali se zbytečnostmi jako je plnění požadavků sociálky. To totiž nikam nevede. BV u soudu klidně lže a má daleko víc prostoru než jejich oběť, která ani nemůže předložit fotky a nahrávky jako důkazy.
Předchozí