Přidat odpověď
Sugar, no výborný, dáš do hromady dva moje příspěvky, vytržené z kontextu. Ale se ti nepovedlo, protože, když někdo napíše, že má také svůj profesionální zájem o sociální systémy, tak to znamená, že o sociální systémy, ne na chování lidí v televizním pořadu.
Pokud si myslíš, že nejsem objektivní, když nesdílím nejujatější konspirační teorie ruské provenience, a nemyslím si, že system je nastavený tak, jak se objektivně chybně zde popisuje, tak prostě si to nemyslím proto, že jsem si to zjišťovala, a zajímá mne to. Když popírám bludy zde tradované, neznamená že si myslím, že norský systém je bezchybný a na lidské selhání v něm není prostor. Pokud dle tvého názoru nejsem objektivní proto, že hledám informace v politologické a sociologické literatuře a v zákoníku, a nevěřím hodnocení nicku Sugar nebo Grainne na netu, pak je to tvůj názor, který mne opravdu netrápí.
To druhé o televizním pořadu mělo sdělit moje znechucení ze zmanipulované prezentace takových kauz (pronásledovaný křesťan a Rumun, protože je křesťan a Rumun). Protiklad je soucitný ale objektivný pořad BBC, kde Ruth dostala možnost říct co se stalo (porušily jasně daný a nekompromisní zákon). Není mi divný, že ti lidí jsou zoufalé a zděšnené, je mi lito, že si ještě nechali kompromitovat trapnou hrou na oběť a zneužit si lidmi, které se zviditelňovali na jejích úkor. ¨
A pro "analytický" blouznivou Grainne je to tvoje slepení dohromady dvou nesouvisejících kousků je "skvěle vyhmataný". Je spíše pitomě zmanipulovaný, ne?
Předchozí