"Takže vím, že identita City byla odhalená naschvál a proti její vůli, normální člověk by to nedělal a musel by si dát práci s tím. Také vím, že bez znalosti její identity a vypátraní místa bydlení, na odhalení které by se zaměřil jen magor, její povídání o problematické sousedce zůstalo by naprosto anonymní, na českém serveru čwský také naprosto neškodné pro tu osobu. (Její osud se řeší jinde, její sociální svět je také jinde). "
cizinko, to je lež. nechápu, jak můžeš takový závěr udělat, když jak sama píšeš jsi tuto diskusi kontinuálně nesledovala. já ano a tudíž vím, že tvoje "vím" je nesmyslné. jméno konkrétní problematické sousedky zde uvedla cíťa sama.
bohužel tato ukázka tvých analytických schopností a tvého myšlení je natolik odstrašující, že se obávám, že tvoje myšlenky, pokud se vůbec dají kvůli tvé zhoršující se češtině pochopit, nelze brát vážně.
já jsem například o znalost identity cíti (stejně jako ostatních niků) nestála vůbec, ale jak již někdo psal dříve, ono se to bohužel nedalo přehlédnout, pokud člověk sleduje dění kolem "kauzy michalákovi x BV" a tuto diskusi.