Je možné i toto. B: Tak jsem se domluvil s A, udělám ji ty webovky. L: Super! Tak krásné fotky má. A kolik ti zaplatí. Je to práce na 3 týdny. B: To nevím, zatím jsme o tom nemluvili.
L si promluví s A /dvě sestry/
L: Všechno jsem ti se ségrou zařídila. B: Co všechno? Nerozumím. L: No zaplatí ti, dojednala jsem to předběžně za 27 klacků včetně slevy. B: Ale to nebylo na jednání mezi tebou a A, miláčku. Právě jsem si udělal kalkulace a chystal jsem se to s ní probrat. Vím, trvalo mi to, chtěl jsem to pořádně proočítat. Teď budu vypadat jak blbec. Za mými zády... Tak ti děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.