| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anni, já to vysvětlím tobě: pro žalobu v ČR není třeba norského právníka, jakože není třeba, dokonce není vhodné řešit věci jinde, když se stali v ČR.

Pelíšku, prosím tě, pokud bys měla zájem, hodilo by se ti prostudovat rozdíl mezi přečinem a trestním činem v tomto případě a ty relevantní okolnosti: veřejná pomluva, možná také úmyslně přichystaná a doprovázená vyhrůžkou: "pokaždé... budu tam také". Pokud přece by čín by byl kvalifikovaný jako přečin, kterého důsledky až tak moc nebolí, a bylo by rozhodnuto pro OP spor, prostuduj si prosím na čí straně je povinnost dokázat skutkovou podstatu a v tom to případě jak relevantní jsou výmluvy "ona také kdesi cosi". Já bych to viděla na otázku, zda náklady budou rozdělené nebo zůstanou na straně, která svoje tvrzení dokázat skutečně nemůže.

A nikoho nikam netlačím, komentují přece pouze věci, které se už stali, nebo bylo napsáno, že už se stali. Já Citinou inteligenci nepodceňují. Jak je horkokrevná (zřejmě) tak možná je nedůsledná, a nemám tušení, zda je milosrdná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.