| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To nevím. Nicméně trend, "mě se teď dělat nechce, tak dělat nebudu" se rozmáhá teprve v posledních pár letech.
Diskuze má už přes 300 příspěvků, ale ještě jsem se nedozvěděla, co tak strašného se na prvním stupni běžné zš po dětech chce, že není možné tam chodit, aniž by z toho měli doživotní trauma. Všichni tu píšou o drilu, nesmylných pravidlech atd., ale co to je v praxi? Jaký dril mají prvňáci konkrétně? Neznám školu, kde by děti x hodin seděly v lavici, nesměly se projevit, nápady byly ihned zatlučeny do země... Připadá mi, že se teď různé alternativní metody dostaly do módy, tak se musí přehánět a hanět všechno co bylo předtím. Syn chodí do normální školy a nikdo na něj neřve, nikdo nikoho neponižuje. Naopak se aktivita dětí jenom podporuje. Výletů a exkurzí mají až až. Jo, občas se musí i něco naučit. ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.