Cimbur, teď jsi na to kápla. Nějak jsem nenacházela to správné slovo. Hlavně oni už tu mají kamarády, chtějí být s nimi. Ten vztah už se těžko utvoří, to se mělo mnohem dřív. Doma mají bazén, trampošku a já nevím kde co, spávají na dvoře ve stanu a hlavně nejsou "domácí typy ale venkovní", jak můj syn s oblibou prohlašuje. Tím vůbec nechci říct, že je setra špatná, jen máme jiný životní styl. My ani tablet doma nemáme, je to u nás považováno za zbytečnost (je k dispozici počítsč teda) a televize je taky jedna na celou rodinu. Vždycky jsme se domluvili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.