Vaiteo - někteří lékaři jsou fakt na pěst a u jiných, i mladých, to vypadá na lepší časy. Já teď řešila dost závažné zdrav. problémy u svého táty a od jeho lékaře jsem se dozvěděla, že na takový hovadiny nemá čas - když jsem ho slušně žádala o výpis z karty, kde budou výsledky z testů za poslední dva roky. A to mu táta řekl, že ho budu kontaktovat a že mi má veškeré údaje sdělit. Fakt bych mu musela říct něco hnusnýho a bude to mít i pro něj následky - i když asi ne. Žádáme teď o výpis z tátovýho zdrav. účtu a podle toho pojedu. Ale doktoři se dostanou i ze zjevných lží, jak je kolikrát vidět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.