Pokud já si pamatuju, tak jsme dostali PC když mě bylo 15 a to kvůli škole. byli jsme z něj tak u vytržení (bráchovi bylo 12), že sme u něj seděli celej den a to až do noci snad několik měsíců. Lidi proboha vzpamatujte se, takhle malý děti nemusí (neříkám že všichni, někteří možná ano) být na takovou techniku, příval nových informací a tohle všechno připravený! Řekněte mi z jakýho důvodu je takovej problém si opravdu házet na cíl, místo toho aby čučeli do monitoru?! Proč by neměli trávit čas mezi vrstevníky místo koukáním do PC? To už je ta doba opravdu už tak moc odosobněná? Vždyt pro ně je mnohem důležitější nějakej kontakt, vzdělávat se dá i bez počítače.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.