| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já bych to taky brala. Co jsem koukala na odkazy, tak v Praze to pochopili, tady u nás ne. Tady můžu jít na psychiatrii, tam se vykecat, dostanu pilule a jdu. Je fakt, že já neviděla nikdy v okolí, že by se někdo staral o své staré rodiče. Buď byli samostatní a nebo šli do nemocnice či LDN, kde ve velmi krátké době zemřeli. První případ vidím u našich, kdy se starají o babi. Ale tam se dle mýho naráží na to, že ani máma to nikde v okolí neviděla, takže má za to, že rvát do babi tzv. kvalitní jídlo, umýt ji a pohlídat denní režim, je to nejlepší. Není sto pochopit, že vše nemusí dělat sama, nechápe, že to kvalitní jídlo večer babi dělá zle a nestráví ho, že to, že sedí na prdeli celý den neznamená, že to je to nejlepší, že je třeba, aby trochu chodila, že její doktora za ní odmítá jet na prohlídku, že sice ode mne dostane kontakty na neziskovku, která na místě odebírá krev, moč a dělá základní prohlídku a pak se předává doktorce, že ...........
Ale ona to odmítá a pak mi řekne - tak se o ni starej sama. Ale proč, protože je neschopná pochopit základní věci? A věci, který by udělaly dobře babi i jí?
Já nepotřebuju, aby mne vyslechl doktor, potřebuju bandu lidí, kde můžu říct - já už nemůžu, já ji nenávidím, nesnáším ji - a nikdo mne neodsuzoval, protože i ti ostatní si tím třeba prošli. A já bych se dozvěděla, že i oni na tom tak byli a dneska jsou jinde a dál a jak to pořešili.
Ale já nemůžu jezdit na dvouhodinová setkání do Prahy nebo do krajských měst - protože ze dvou hodin jsou čtyři a já dneska tolik volna nemám. Ale tady u nás nic není.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.