Přidat odpověď
Tak dnes po několikáté.
To dítě má problém, někdo tu dával příklad s písmeny: p,b,d je pro něj to samé číslo.
69,96- to samé číslo.
Napíše diktát, napíše tam jiné i než tam má být, zeptáš se ho co se píše v tomhle slově, řekne to dobře, vysvětlí proč, ale na dotaz proč to tam nemá se je schopný zhadat , že to tam je. Tak co máš za problém.
Písmo, syn se nevejde s písmeny do linek psal od linky k lince, kostičky v sešitech horor. Necitelne.
A toto všechno se dá nějak během prvních rok školy opravit, upravit, srovnat, pokud člověk ví jak. A o to jediný šlo mě jako rodiči. Úlevy nezadam.
Cviky jsem dostala před léty v Turnove, jsem ráda, že pomohlo vše až na to písmo, pořád není moc hezké, teda spíš malé.
Tisacim je pomalý a comenia na velikost nepomohlo.
Naštěstí na gymplu to nehroti tolik jako na základní škole. Úprava je tam důležitější než vědomosti.
A sama PPp chce od příštího roku psát NB nejsem to já, naopak já jim říkala, že mi to přijde lepší. Oni si myslí, že by mu to pomohlo, kor po té co za sebou má psaní všemi 10.je to jeden rok jako předmět. Příští rok to nahradí počítačová grafika, další rok etika.
Předchozí