Já měla dobrý nápad letět do Egypta se synem, když neovládám English
, naštěstí nám sprcha odpadla až poslední večer:-, ale nezapomenutelný zážitek byl, že samozřejmě jsme dostaly faraonovu pomstu a jelikože jsme byli delegátkou (samozřejmě sídlila úplně v jiném hotelu o x km dále a vůbec jsme ji celý pobyt neviděli)upozorněni, že když nepůjdem k lékaři, tak nám druhý den propadne drhý výlet při neúčasti. Jo razili jsme na jakousi kliniku v širé poušti, kde nám delegátka cosi odtlumočila, pak odfrčela a nás tam nechala napospas. Fakt jak v blbé dektivce. Jen já kluk, jakýsi arabský doktor a úplně zahalená sestra jinak v celém objektu snad nikdo. Šli jsme na pokoj, kde nám dala kapačky a mi tam leželi. No můžu Vám říci, že mě bylo pěkně ouvej, okamžitě se mi vybavili všechny filmy o trhu s orgány apod. Já samozřejmě nikomu doma nepsala, že jsme ochořeli atd. No dokapalo, jakýsi maník nás naložil a jeli jsme přes širou poušť do hotelu. Jako kdyby nás někde praštil a pohodil v poušti, tak tam doteď tlejem a nikdo nás nenajde. Ale dopadlo ok, kapačky zabraly a druhý den jsme jeli na výlet.