Přidat odpověď
Zvazuji velmi zajimavou pracovni nabidku - obsah je presne to, co by mne bavilo, co umim, co mne pracovne nejvic zajima a co jsem pred mnoha lety s uspechem delala.
Jenze ted cca 12 let pracuji z domova pro velkou firmu, neco pisu a chodim tam dodavat. Ale snizuji se stavy jako vsude, setri se a moje prace neni zrovna klicova. Pry mne potrebuji, ale neverim jim ani slovo.
Jsem zvykla, ze jsem k dispozici diteti, mam volny rezim, partner je velmi zaneprazdneny, nepomuze absolutne nic. Prarodice nemuzeme vubec vyuzit a nikoho jineho taky ne.
Mam trochu obavy ze zmeny. Zacina se tam v 7:00, dite by se muselo vypravovat samo, to by zvladlo. Ale ja jsem si zvykla delat veci podle sebe, nikoho nemit za zadkem a trochu jsem ztratila pracovni navyky. Vyhodou by mj bylo, ze bych nelezla na rodinu.cz a ze mela bych pevny rezim.
Proste zvazuji, jestli jeste par let zustat k dispozici diteti a dohlidnout na nej pri praci z domova, nebo prijmout nabidku. Nabidka je momentalne ojedinela, pokud jde o obsah a misto prace, to by mi maximalne vyhovovalo, ale podobnych nabidek je v hlavnim meste spousta, jen mnohem dal od bydliste a s obsahem, ktery mne nezajima.
Penize jsou momentale mizerne na obou pozicich, oboji je spis vklad do budoucna, ze budu mit neco hezkeho v CV a navic cenene pracovni zkusenosti - ty zkusenosti spis v te nove praci, ty se mi mohou casem velmi zhodnotit.
Předchozí