| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No jo no holka, s tím se asi budeš muset smířit. Píšu ne zas tak často, abych tě svým příspěvkem tloukla do očí každý den. Mám život nastavený jinak než ty, ale nejsi ani soudce ani bůh, abys to mohla kritizovat. Ono oč je Tvůj život lepší ? Jsi s chlapem o kterém píšeš, že jen jen se třeseš, abys za pár let odešla, nejsi spokojená a jak už tu Danulu psala, trochu je z tebe cítit hořkost nad vlastním životem. Četla jsem nedávno pár tvých příspěvků. Já jsem šťastná , spokojená, dělám spokojené lidi okolo sebe a žiju přesně, tak jak chci já. Takže jestli jedu na dovolenou s milencem nebo přítelem, manželem může být každému ukradené . Ty to neplatíš a jak jsem žádala v úvodním příspěvku ani radou přispět nechceš, tak to nech být. Život alespoň já mám je jeden, zatím nemám jistotu, že druhou šanci žít dostanu, tak si ho budu žít podle sebe. Hezké prázdniny.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.