Přidat odpověď
Ahojky, reakce syna mě pobavila:-) My vzali holky do restaurace a řekli to při zmrzlině. Tedy manžel to oznámil. Docela jsem se obávala reakce té starší, ale proběhlo to v pohodě. Alenka prohlásila, že je to bezva. A ta mladší na kterou jsem dost sázela si nejdříve hodila zmrzlinu do oka a pak se stále štípala, že se jí to jen zdá. Ale obě byly nadšené. Vůbec je nenapadlo, že to může být kluk, prostě prý k nám patří holka:-) Prý budou tři sestry.
Ája mi před týdnem řekla, že jsem dobrá, že ona by tři děti nezvládla (tím mě dostala) . Jinak každou sobotu připravuje snídani (to je velký posun). No a mladší to je taková chůvička…hladí mi pupík a je pozorná. Jo a ještě něco, když potřebuji cokoliv podat ochotně mi vše snesou.
Na velký ultrazvuk jdu 23.3. tak snad tam bude něco vidět. Minule mělo pupečník mezi nožičkami, tak mi nic neřekla. Uvidíme, hlavně ať je vše OK. Termín podle PM mám 9.8. a podle ultrazvuku 5.8.. Tak mimčo dostaneme skoro k narozeninám (já i manžel je máme v září).
To ti vůbec nezávidím, hned dva roky za sebou řešit střední školu. To asi není jednoduché. Mě to stačilo, tak jak to proběhlo u nás a to o nic nešlo. Alena měla dobré známky tak jí stačilo udělat „pouze“ talentovky.
Mohu se zeptat odkud jsi?
Předchozí