Trochu se divím, kam se diskuse posunula. Jako by to mělo znamenat, že "užívám si....sama doma"= jsem nevěrná.
A k tématu. Já tedy také potřebuji ke své duševní hygieně každý měsíc pár hodin bez dětí. Ať je to kino, divadlo, koncert, večeře ... s kamarádkami nebo partnerem, nebo i starší dcerou, která už nebydlí s námi doma a o to víc si společné chvíle jen spolu užíváme, klidně i jen čas na odpolední kávě.
A pokud je v čase bez dětí i možnost probudit se ráno kdy chci, s tím, že nejsou děti doma je to ještě bonus navíc. A rozhodně to tedy neznamená, že v době, kdy jsem bez dětí nutně vyhledám společnost jiného muže.
Asi to tak tedy někteří jedinci mají, že nemají potřebu nebo možnost být na chvíli bez dětí, když to tak chtějí je to jejich věc a volba. Doufám tedy, že jsou tak nastavení a praktikují to tak oba z páru. Jestli jeden je doma neustále s dětmi a druhý si vyrazit sám za zábavou může, tak tam jistý nepoměr a frustrace z toho asi plyne ... Jen tedy nechápu to rozčilování se, když to jinde mají jinak.