Ahoj Maargit, moje dítě chodí do ZUŠ na klavír, jsem moc spokojená. Ale výběru učitelky jsem věnovala dost energie - nejdřív zjistit, kdo je dobrý a pak ještě je všechny oběhnout a někomu se vnutit. Nakonec se podařilo, naše hodná paní uč. učí hrát krásné skladby podle sluchu a samozřejmě pomalu přidává noty. Dcerka je nadšená a hrozně moc se za ten rok naučila. K tomu chodíme na nauku, ta nebaví snad nikoho ze známých dětí, ale však oni to tam přežijou. Soukromý učitel by vyšel dráž a třeba by to ani nebylo tak bezvadné. Takže za mě - ZUŠ a vyběhat si včas učitele.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.