Byla jsem před třemi lety. Sama, důchodkyně, bez znalosti cizích jazyků. Šla jsem z Burgosu do Santiaga. Na cestě sem byla pět týdnů. Poslední týden byl odpočinkový v Santiagu. Letěla jsem z prahy do madridu. Pak autobusem na start do Burgosu. Zpět ze Santiaga autobusem do Madridu a letecky do Prahy. Průměrně jsem šla 15 km denně. Dětí tam bylo hodně, zvláště ten poslední úsek - měly to jako školní výlety. Ještě tam určitě pojedu, protože jsem začala druhou polovinou a chybí mi ta první. Jinak to se fakt musí zažít. Přijela jsem o deset kilo lehčí, mozek vyčištěný, líp jsem viděla, sáhla jsem si i na dno. Doppručuju všem. S láskou na to vzpomínám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.