mandelinko, já byla vděčná, že 5let školní docházky mi nosili dom jen to nejnutnější...... batoh to přežil a ještě odjel do Afriky na charitu
No a přišla 6 třída(teda prima 8G) a ono už učení na celý den je poměrně těžký+ 0,75l pití a OBR svačina a odpoledko mě úplně uzemnilo....
Blbka jsem koupila co se mi líbilo a synovi se ten batoh rozpadl tím co tahal do 1 roku, neb měl nosnost jen 7kg.....
Takže následoval další a ten měl 5let.
A myslíš , že kluci nějak extra váží....od narození jsou skoro pořád oba(ten mladší chvilku ne) po 3 percentilem ve váze.....starší má 186cm a 53kg .....takže neboj....vím co to je mít dítě co skoro nic neváží.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.