Taky jsem vyplnila. Přiznám se, že nechávat zbytky na talíři ze slušnosti mě nějak minulo, ale někdo to tak má a tomu, kdo sní všechno, nutí další jídlo v dojmu, že měl nad málo. Znám ale lidi, kteří nechat zbytek považují za chování podle bontónu. Já sežeru všechno. Ovšem extrém je rodina u tchánů, kde se zbytky nechávaly proto, aby i hospodyně měla co jíst. Ta totiž dojídala jen ty zbytky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.