Když se muž stará plně u děti je to jako když se zbláznil.Nevím proč to spousta lidí tak bere.Bohužel máme takových lidí okolo nás spoustu.Já na jeden týden v roce svěřím péči o domáctnost tatínkovi a je to paráda.Já si užívám a děti taky.A letos v létě jsem je poslala samotný na 3dny kempovat a jak si to užili.Když jsem se někde zmínila tak to bylo buď:CHUDÁK!!(navim proč?).Nebo tobě přeskočilo vždyť jim ani pořádně neuvaří(blbost,ale lidi si to nemyslí).bude to trvat ještě dlouho.Snad se to změní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.