Ale dlhodobo treba. Užívať vnútorne, aj dávať na pleť ako masku na chvilku (keď prizaschne, začne mierne poštipkávať, vtedy to dávam ihneď dole - cca po 10-tich minútach). Mi zabral, skvele prečistí organizmus a aj po vysadení antikoncepcie mám pleť slušnú (čo som predtým rozhodne nemala). A to mám zmiešanú až mastnú pleť - takže na pupínky ráj.
Plus beriem aj ostropestřec (Silymarin), ale to som nasadila hlavne kvoli množstvu liekov, čo musím brať po tom úraze. Ať mi játra zostanú ok.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.