Přidat odpověď
Žženo - to vychází z práce a rodiny. Takže hlavně co se týká práce, tak striktně od - do, pokud něco hoří, tak jo, ale hned v zápětí si za to beru volno na doplnění energie.
A v rodině - začala jsem si hlídat to, abych odpočívala - žádný rodina je pryč a já udělám velký úklid. Nic takovýho - odpočívám jako každý jiný.
A výrazně jsem začala delegovat, člověk maká jak debil a okolí se veze - takže to ne. Když pracuju já, tak všichni, když se odpočívá, tak všichni.
Teď o prázdninách z dětí spadl asi stres, takže se fakt jen povalují, přijdu z práce a je něco k jídlu? Byli pryč, takže to trvalo asi týden. Cokoli jsem jim napsala, že mají udělat, neudělali a nebo jen torzo a pak pochopitelně měli strašně práce druhý den a zase torzo. Rozzuřili mě neskutečně. Chodím do práce, takže přijdu, není hotovo, co má být, okamžitě zařvu a jdou makat plus co jsem měla v plánu dělat já, musí udělat oni. Moc to s nimi nehnulo, tak jsem zbuzerovala manžela, on už je srovná, protože nic není horší než na.aná manželka. A pochopitelně nevařím, ani mě nehne. Pro sebe, pro ně nic.
Myslím, že jim otrnulo, protože předtím nebyl problém, ale to mají hoši teda smolíka.
Předchozí