"Když máš šatník narvanej věcma, který se Ti líběj a vyhovujou Ti, tak si přece nekoupíš ještě jednou tolik věcí jen proto, že ses dostala k penězům."
Já mám šatník nacpaný věcmi, které se mi líbí a vyhovují mi, ale kdybych zítra ráno našla na účtu pár desítek miliónů, až na pár kousků bych všechno vyměnila. Protože to, co mám, mi vyhovuje v rámci mých finančních možností, ale v jiné finanční situaci bych si uměla pořídit lepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.