No právě. Práce mám doma víc než dost a vlastně nestíhám už teď a to jsem v práci 2 dny a k tomu tedy druhá prace z domu organizačního charakteru...takže jsem od pondělí do neděle na telefonu a noťasu a neustále řeším nějaké průšvihy... Vlastně alespoň trochu dělám 7 dní v týdnu a třeba by se mi jednou prací na plný úvazek na 5 dní ulevilo. Jen jsem si zvykla na částečnou časovou svobodu, snazší řešení nemocí dětí atd. a toho se mi nechce vzdávat, ale možná je to jen moje výmluva. Manžel ovšem můj postoj nechápe a nepodporuje mě. Mám si najit prý normální práci a myslet na důchod, proplacenou dovolenou a další. Už nejspíš nechce tahnout větší část výdajů sám. Moje prijmy jsou spíše přilepšení. Proto řeším, zda pracovat dál na DPP. Rozhodovat se za sebe, zůstanu jeste alespoň 3 roky ve stejnem režimu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.