Zajímá mě to, protože mí rodiče vzpomínají, že podniková dovolená pro ně byla za hubičku, že to byla vcelku levná záležitost. Jezdila jsem i se sourozenci a rodiči na podnikovou dovolenou a vzpomínám, že jsem byli v létě 2x v Tatrách na Podbanském do Permonu vždy na 14 dní. Jednou jsme jeli na Vranov, asi 3x do Beskyd. A dvakrát do Jugoslávie. Prostě co si pamatuji každý rok někam na podnikovou dovolenou a to v 70. a 80. letech. Proto mě překvapilo, že tady spousta lidí píše, že na dovolenou nejezdilo. Maminka vzpomíná, že třeba ty Tatry stály cca do tisíce korun pro všechny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.