Přidat odpověď
mladší by šli, ale jak píšeš: kvalitní myslím pracují na současných, byť nelehkých, vztazích. Vidím kol sebe.Rozvedení-mám obavu, že tj kategorie mého manžela "moje manželka je strašná a nehodí se mi již po 15ti letech do mé koncepce štěstí"...-a hledají mladé a neuvadlé. Přijde mi, že zdaleka nemám natolik ideálně bezchybné povahové vlastnosti, které by vyvážily kombinaci maličkých dětí a čtyřicítky.
Frajírci mě odpuzovali od věky věků, vybírala jsem solidního muže, který by vykazoval opačné vlastnosti, než kterými disponoval můj sobecký papá...a džouk Univerza: manžel se ve finále projevil stejně. A říkám si jo, třeba jsem z kvalitního člověka vymodelovala tím, co mám naprobgamováno z rodiny, opravdu sobce. Muselo to být v něm (mém muži), ale jiná by třeba dokázala "po žensku" vykřesat kvalitu. Já vykřesala sobecký a utilitární "psí čumák". Sdílet s někým život je dobrý, ale já měla fakt vůli vytvořit dobrej vztah a zázemí dětem....a dopadlo to jak v mé kmenové rodině. Mám fakt velký strach, že by to bylo stejné/horší tím, že partner by nebyl bio.
Protože můj muž nebl debil, ale jako debil se zachoval.... v interakci se mnou. Tak si říkám, zda mám na překročení stínu....a obávám se, že ne.
Předchozí