To je přece naprostý nesmysl. Co já znám matky, tak asi 90% kojily. Jediná vyjímka je snad švagrová, co rodila ve Španělsku a té to při nejlepší vůli a péči laktačních poradkyň nešlo. Kojila i kamarádka, co u nich v rodině mají všechny ženské problém s kojením za cenu velkých problémů se záněty. Zkoušela to aspoň pár týdnů a stejně pak skončila s dehydrovaným novorozencem v nemocnici a pak na nutrl. Mám fakt pocit, že v ČR jsme na tom s kojením solidně. V porovnáním s UK, kde kamarádky kojily fakt málo. Zkoušely to třeba jen týden a pak to vzdaly. Nebo se rozhodly nekojit vůbec. Na mě všichni koukali jak sůvy s nudlí, když jsem jim řekla, že hodlám kojit do 1 roku a pak řekli něco jako že v Eastern Europe se to tak asi dělá...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.