Supliku,
jenze Ty jsi to prece vyloucila, ne? viz:
nikdo o tom asi moc nepřemýšlí, dokud se nestane např. tohle:
a ted pises:
myslíš, že když s epotopí přívoz, tak některé lidi NOVĚ nenapadne, že není nepotopitelný, jak si dosud mysleli?
No a to mi prijde ze NIKDO a nektere lidi NOVĚ je rozdil
Osobne mne napada pokazde, kdyz tim jedu, jestli se nemuze neco stat. A ano, urcite to nekoho noveho po nehode o techto prazdninach napadlo.
Nevim, zda diskuze ma smysl, zda se stale netocime v kruhu
Ja jsem jasne chtela rict Tine (a dalsim), ze na privozu v Praze (a okoli) se ceho bat celkem neni a ze i s jednim ditetm neplavcem neni ceho se bat. Ostatne odkaz na ten rozhovoz s prevoznikem jsem sem strcila:)
Pokud budu mit na starosti (ja, jako jeden dospely) napr. tri batolata bez moznosti je prikurtovat ke kocarku, pokud budu vedet, ze ty deti neposedi, z privozu se vyklaneji, na sedackach kleceji, mohou se prevazit atd., tak ano, zde si budu rozmyslet, zda tim privozem jet.
Ale v tehle situaci Tina neni - ma jednoho skolaka - ano, neplavce. Ale asi ho behem plavby mela celkem na ocich a i kdyz je sama neplavec, chtela jsem ji ujistit, ze i tak neni ceho se bat. Navic ona pak upresnila, ze neplavec jezdil sem a tam se svym otcem.
MMCH: na zadnem z prazskych ( a v okoli) privozu nemam financni zisk apod., ani u nej neprovozuji zadnou sluzbu (napr. obcerstveni) aby se jako nezdalo, ze zde neco kolem vody propaguji
Naopak, kdyby lidi (zvlaste koliste) jezdili privozy mene, byla by sance se tam vzdy dostat a nemusela bych cekat ve fronte a casto i s kolem, az se privoz na druhe strane otoci a vrati se pro druhou cast fronty