Já ten tuřín místo brambor nevařím, ale peču s bylinkama v troubě. zjistila jsem, že neoloupaný je lepší než oloupaný, jako by v té šlupce bylo něco lepšího....
A jinak poznání: víc se tím zasytíš.... takže i moji puber. žrouti toho nepotřebují k jídlu tolik.
A už ti lovím recepty, které jsem kdysi objevila: http://www.apetitonline.cz/recepty/4811-peceny-turin-s-parmazanem.html
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.