Já tě kolečko měla za docela inteligentní osobu a ted teda nestačím zírat,to snad ani neni možný,nechat si dobrovolně dělat z bytu kůlničku na dříví, takoví llidi bych já nepozvala ani na zahradu,příbuzní,nepříbuzní; takže sumasumárum já říkám,že za opakovanou "nakládačku" si už můžete jenom sami.
Já si ani nedovedu představit jak být tak dlouho u někoho na návštěvě,pořád se přizpůsobovat a ksichtit se štastně a neustále konverzovat a tak, a zrovna tak si nedovedu představit tak dlouho někoho hostit a potkávat ve svém teritoriu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.