| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, ta moje kamarádka byla v tomhle dost extrémní, ale asi za to taky nemohla. Šla třeba na ples a střevíčky si nesla v tašce - od každého páru jinou botu a obě levé. Vrátila se domů a přinesla opačný pár - obě pravé~t~ Tak už zůstala v kozačkách. Dala smažit karbanátky, které připravila její máma (ona by je udělat nezvládla) a do toho jsem přišla já, zapomněla na ně a až když šel bytem čoud, vzpomněla si. S jakýmkoli vařením to bylo vždycky tak. Měla zálibu v svíčkách a pravidelně odcházela z bytu a nechávala je hořet i v blízkosti hořlavých materiálů. Její máma na ni taky hrozně řvala. Marně, nikdy se nezměnila. A je taková pořád.

A taky ta kamarádka chodila všude pozdě, někdy a to zapomněla úplně.
Já jsem vedle ní vyčnívala pozitivně a srovnání s jinými jsem moc neměla a ani po něm netoužila, až když jsem se ho dobrala někdy po třicítce, tak to bylo jako pár facek. Já bych asi ani nemohla mít víc dětí, ale ani jsem je nechtěla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.