| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moc dobre te chapu...

Ja bych na tvym miste popremyslela, jestli je ve skole nejaka holcicka co by pripadala v uvahu jako kamaradka pro tvou dceru.
Pokud ano, nabehla bych za vedenim skoly a pozadala o umisteni tech dvou holcicek do stejne tridy - s DURAZNYM VYSVETLENIM, proc NE ta znama holcicka z casu skolky, jak to bylo tehdy a jak dokonce musely zasahovat i ucitelky ve skolce.
Je to soukroma skola, tam by meli byt k pranim rodicu velice vstricni.~;)~;)

Pokud tam jina opravdu vhodnejsi slecna neni, nechala bych to jak to je, jen tu tridni ucitelku hned na zacatku roku pozadala o rozhovor.
Ji pak popsala celou situaci - samozrejme dodala "z meho pohledu a pohledu ucitelek ve skolce".
A pozadala ji, aby to trochu vic pozorovala a pripadne te hned kontaktovala. Nebo rovnou sjednat termin k dalsimu rozhovoru za par tydnu.

Velka dcera zazila neco podobnyho - do skolky chodila jinde a pak ve tride to byla "skromna nabidka" holcicek...
~;)
Tak mela za kamaradku slecnu, co mela vzdy vsechno - A TO OD VSECH!!!
Dcera ty manipulace po case sama prokoukla a pak si mi doma na.rane stezovala - "Mami, ona ta Fiona VZDYCKY vsechno nejak od ostatnich vykeca....." ~t~

Brali jsme to jako vyzvu, aby se dcera naucila s takovymi lidmi jednat a branit se jim. Takze casto bylo tema rozhovoru s dcerou chovani teto kamaradky...
Parkrat jsem zasahla i ja - bud me dcera sama pozadala nebo to bylo v tom momente neunosny. Treba spolecne delani ukolu - kamaradka se v tahu ptala dcery, jak to ma delat a jak to je. Potom vzdy vitezoslavne hlasila "ja uz jsem hotova, jsem rychlejsi hec!"
A dcera pak smela zacit delat svoje veci....~g~~g~~4~
To samy tenis - trenerka konecne po letech vyrukovala s pravdou:
"Tvoje dcera chce za kazdou cenu uhrat kazdej mic ale Fiona nema tuseni, kde ten mic je nebo ma byt. A ani ji to nezajima...~:-D"
Proto jsem k nelibosti matky od te kamaradky zatrhla i spolecnej trening

Ted jdou sice spolu na dalsi skolu (pata trida u nas) ale tam bude vic hodne novych deti tak si myslím,ze si opravdovou kamaradku najde.
A tahle tam zrejme nezustane, pri ctyrkach na vysvedceni uz ve ctvrte tride neverim na udrzeni se na gymnaziu...~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.