| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jelikož vím jak se ke stravování malých dětí v CR celkově přistupuje a cpou se od 4 měsíců čímkoliv a názor co by mělo a nemělo se neshoduje s doporučením měla jsem na návštěvu vždy připravené jídlo sebou.

Takže návštěva mohla jen příjemně překvapit, že dětem připraví něco co by mohly.

Můžu Tě ubezpečit, že po ty navštěvované jsi ty ty divná, co svému dítěti nedává v roce a půl to co uvaří a vaří mu pořád extra.......

v autě byla pořád i nějaká sklenička s jídlem, právě pro tyto příležitosti. Cca do 3let mladšího dítěte, protože moje děti jedli první solené jídlo až ve školce, štávu ve vodě též a černý čaj též, stejně tak párky......bylo to pro ně dost šokující..(na to jsem se se dověděla, kdybych jim vařila od začátku normálně, neměli by problém, proč jim pořád vaříš tolik zeleniny....a nevaříš jim normální jídlo....)

A pak zase já vyšokla svojí sestru, která to dle svých slov tak nežere....a uvařila jsem jim tak, aby to mohli všichni a neosolila to, že její 2letý dítko a 4leté si to vezme a my si to jen dosolíme a dopepříme.....
Její slova: " nejsem blázen, abych takto vařila....my jim dávno solíme a jedí to co my.....extra jídlo neměly asi rok ...." no přiznám se, že pokud toto pronese vystudovaná zdravotní sestra, jsem v šoku.

Takže za těch pár let co mám děti jsem si udělala obrázek o tom, že i v případě, že jsi objednaná návštěva nelze nic čekat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.