Přidat odpověď
To je blbost. Pokud není ta ženská mdlého ducha, měla by vidět kousek dopředu.
Já nejsem příznivcem žití "na hromádce". Několika kamarádkám jsem už tak ve 20 letech hustila, ať si aspoň nechávají účty za stavební materiál, co kupovaly ze svých peněz na opravy přítelova domečku, co zdědil po babičce. Byly na mě nas.ané, prý, až to opraví, vezmou se a barák bude společný. Mladé holky, co se třeba 3 roky plahočily veškerý volný čas na barabiznách, nešly ani na kafe, hadry měly ze sekáče... Jakmile byl baráček v obytném stavu, dostaly kopačky, neměly nic, hoch se jim vysmál, že to je jeho barák a ony měly i třeba půjčky na vybavení domácnosti. Mohly si vzít tu lednici, baterie, telku..., ale k čemu by jim to bylo, když se musely vrátit k rodičům? Takže se X let dřely, vrážely všechno do blbečkova domu a zůstal jim akorát dluh.
Já jsem věděla už v těch 20, že dělají blbost, že to tak může skončit. O tom, jakým způsobem vedou doma hospodaření a co MM připadá normální, jsme se bavili dávno před svatbou. A taky je to jedna z věcí, co u nás nedělá problém. A nikdy bych svůj majetek nenapsala na chlapa své dcery, vždy výhradně na ni.
Předchozí